Hvordan finder jeg en Akut Tandlægevagt i Odense på Fyn?

minus25.dk kan henvise til tandlægevagten i Odense ved utålelig tandpine udenfor almindelig åbningstider. 

Vi kan ofte hjælpe med at finde en dygtig og billig akut tandlæge i Odense weekend, helligdage og aften.

Regionens tandlægevagt

Tandlægevagten på Heden 7, 500o Odense C udfører nødbehandlinger, som ikke kan vente, til din egen tandlæge åbner igen. Det kan for eksempel være smertebehandling og akut behandling i forbindelse med tandpine, mindre skader på dine tænder og tabte fyldninger.

betaling og minimumspris hos Regionen

Tandlægevagten drives efter sygesikringsoverenskomsten. Det vil sige, at bopælskommunen betaler for behandling af børn og unge under 18 år, som er danske statsborgere. Voksne betaler selv for behandling og skal desuden betale et tillæg for at blive behandlet uden for den almindelige åbningstid.

Prisen vil minimum være 885 kroner på lørdage samt jule- og nytårsaftensdag og minimum 1.180 kroner på søndage og helligdage. Du skal forvente at afregne med tandlægevagten med det samme. Den nøjagtige pris afhænger af den behandling, du får.

Private tandlægevagt ordninger

Der er en del private tandlægeklinikker i Danmark der også har en Tandlægevagt. Ofte er disse billigere og har også mere fleksible åbningstider. 

Man kan f.eks. søge på Google for at finde en privat Tandlægevagt.

BILLIGERE OG BEDRE ALTERNATIV TIL TANDLÆGEVAGTEN

Kontakt minus25.dk og bliv henvist til en billig tandlæge i Odense der også har en tandlægevagt - bare med billigetandlægepriser, udvidede åbningstider, mere fleksibilitet, mulighed for egentlig tandbehandling og ikke kun smertelindring.

Klinikken som er placeret centralt i Odense har stor erfaring med akutte tandskader og problemer. Der er gode parkeringsmuligheder i nærheden ligesom den ligger godt placeret i forhold til bus og tog kun 5 minutters gang fra Banegården. 

 

 

Bliv henvist gratis til en billig og dygtig dansk tandlæge i dag på en af følgende måder: 

A) Ring eller SMS til os på:

B) Send en e-mail til mail@minus25.dk

C) Eller udfyld denne formular

Vilkår og betingelser accepteres ved afsendelse.

Har du yderligere spørgsmål om Tandlægevagten i Odense så kontakt gerne minus25.dk