Gode råd inden besøg hos en akut tandlæge i København

minus25.dk kan henvise til tandlægevagten i København ved utålelig tandpine udenfor almindelig åbningstider. Vi kan ofte hjælpe med at finde en dygtig og billig akut tandlæge i København weekend, helligdage og aften.

Tandlægevagten i København

Søg hurtigst muligt akut tandlæge hvis...

I tilfælde af at du har en knækket tand eller en flækket fyldning bør du afholde dig fra kolde og varme fødevarer for at reducere smerterne. Undgå ligeledes at bruge de skadede tænder. I tilfælde af at der går noget tid før du kan komme til en akut tandlæge bør du holde det område der er omkring de beskadige tænder rent. Det kan gøres med en ganske almindelig tandbørste og tandtråd.

Ved stærk tandpine er det vigtigt at finde en akut tandlæge, der kan afhjælpe smerten. Indtil da kan du selv formindske smerten ved at tage almindelig smertestillende medicin som fx Panodil. Årsagen til en stærk tandpine er oftest at en tands nerve er blevet inficeret af bakterier eller at tanden simpelthen er revnet dybt ned i nerven.

Det er ligeledes vigtigt at opsøge en tandlæge akut ved betændelse omkring visdomstænder. Smerten kan midlertidigt dæmpes for en stund ved at skylle munden grundigt med klorhexidin.

Ved en ulykke f.eks. på cykel kan det være tilfældet at visse tænder i nogen grad eller fuldstændigt er slået ud. Gemmes dele af eller hele den udslåede tand i vand fra vandhanen er det muligt for en akut tandlæge at lime den tilbage på rette sted. Alternativt kan resterne af tanden opbevares i munden indtil andre muligheder opstår.

Tandlægevagten København

Læs mere om mulighed for akut tandlæge i København ved at klikke her: Tandlægevagten i København

Oplysninger om Tandlægevagten for hele landet

Find en oversigt over hvor der kan findes en akut tandlæge i resten af landet.

 

Bliv henvist gratis til en billig og dygtig dansk tandlæge i dag på en af følgende måder: 

A) Ring eller SMS til os på:

B) Send en e-mail til mail@minus25.dk

C) Eller udfyld denne formular

Vilkår og betingelser accepteres ved afsendelse.

Har du yderligere spørgsmål om Tandlægevagten i København så kontakt gerne minus25.dk