Kan tandlægepriser på de danske tandlæge klinikkers egne hjemmesider sammenlignes?

Har du yderligere spørgsmål om sammenligning af tandlægepriser hos billige tandlæger så kontakt gerneminus25.dk

Du bliver skuffet

Har man en forventning om at få overblik over tandlægepriser ved at besøge tandlæge klinikkernes egne hjemmesider kan man nemt blive skuffet. Ligeledes er det vanskeligt at sammenligne tandlægepriser hos en klinik med en anden.

Problemer med prislister på hjemmesider

Ifølge minus25.dk er der følgende problemer med danske tandlæge klinikkers hjemmesider:

 1. Fagtermer:

  Der bruges i høj grad fagudtryk som den almindelige kunde ikke har en chance for at forholde sig til. Fx kan den samme behandling hedde to helt forskellige ting hos to forskellige klinikker.

 2. Forskellig detaljegrad:

  Hver tandlæge klinik tænker priser på hvert sit niveau dvs. nogle har detaljeret priser hvor de skelner imellem fortænder og kæbetænder mens andre operere med én pris for begge. Det resulterer i at nogle hjemmesider har alenlange prislister mens andre har få linjer.
 3. Til-fra priser:

  Der bruges i høj grad til-fra priser. Det er som kunde meget vanskeligt at forholde sig til prisen 3500-6500 kr. Ganske få tandlæger kan generelt siges at være billige, da de fleste er billige på en tandbehandling men dyr på en anden. Et meget brugt trick blandt tandlæger er at tilbyde den mest centrale tandbehandling billigt (fx entandkrone) for istedet at skrue prisen højt i vejret for de nødvendige tillægsbehandlinger som røgten, bedøvelse etc.
 4. Skjulte omkostninger:

  Der ligger ofte skjulte ekstra omkostninger på fx bedøvelse og røntgenfoto. De er enten overhovedet ikke nævnt eller indsat som en fodnote i meget lille skriftstørrelse. Desuden er prisen på disse sjældent specificeret.

Hvad gør man så?

Dermed er den eneste gangbare måde fysisk at besøge tandlæge kllinikkerne og få et tilbud - en tidskrævende og besværlig proces. Ved at søge hjælp hos minus25.dk kan du spare dig besværet og blive henvist til en ærlig, dygtig og billig tandlæge nær dig.

 

 

 

Bliv henvist gratis til en billig og dygtig dansk tandlæge i dag på en af følgende måder: 

A) Ring eller SMS til os på:

B) Send en e-mail til mail@minus25.dk

C) Eller udfyld denne formular

Vilkår og betingelser accepteres ved afsendelse.

Har du yderligere spørgsmål om billige tandlæger så kontakt gerne minus25.dk