Hvorfor ikke finde en billig tandlæge i udlandet f.eks. Polen, Tjekkiet, Ungarn, Tyrkiet eller Thailand?

minus25.dk henviser til dygtige og billige tandlæger i Danmark. 

Hvis du søger en billig tandlæge i udlandet så pas på. Det er vigtigt at du er indforstået med hvilken risiko du tager før du rejser til tandlæger i udlandet f.eks. Polen, Tjekkiet, Ungarn, Tyrkiet eller Thailand for at finde en billig tandlæge. 

Vækst i SUNDHEDSTURISME

Jes Søgaard, professor i sundhedsøkonomi og direktør i Dansk Sundhedsinstitut, spår en vækst i sundhedsturisme:

»Tandlægerejserne afspejler en tendens, vi også ser på andre områder inden for sundhed - for eksempel øjenoperationer. Brugerbetaling får folk til at opføre sig som forbrugere. Men der er jo et negativt biprodukt af for-brugerisme, nemlig at det er de stærke forbrugere, der får fordele«, siger han.

Risici ved tandbehandling i udlandet

Hvis du tager til tandlæge i f.eks. Polen, Tjekkiet, Ungarn, Tyrkiet eller Thailand, er du ikke dækket af det danske klagesystem, og du kan ikke få erstatning fra den danske patientskadeforsikring. Du hører i stedet under de regler, der gælder i det pågældende land. I den forbindelse skal du være opmærksom på, at klagereglerne og mulighederne for at få erstatning kan variere meget fra land til land. Nogle steder kan du risikere at stå uden dækning, hvis der sker fejl eller skader i forbindelse med en behandling, eller du er utilfreds med kvaliteten.

Sprogvanskeligheder og muligheden for opfølgende behandlinger er to andre forhold, du bør overveje, inden du beslutter dig for at få ordnet tænder i udlandet. I nogle tilfælde er der behov for justeringer eller yderligere behandlinger, der således kræver ekstra rejseaktivitet til det pågældende land.

Mange overvejer - få tager springet

Der er manger der taler om tandlæger i udlandet. Især medierne. Men det er meget få der vælger at tage springet. Faktisk anslår Forbrugerstyrelsen at kun 3% af danskerne har besøgt en tandlæge i udlandet. 

Det er især de nævnte risici der afholder folk fra at besøge en tandlæge i f.eks. Polen, Tjekkiet, Ungarn, Tyrkiet eller Thailand? og ofte kan det kun betale sig for patienter der skal have lavet meget omfattende behandlinger.

Kontakt os hvis du overvejer at tage til en tandlæge i udlandet

Få en gratis vurdering af dit behov og hvorvidt det kan betale sig for dig at tage til udlandet for at få behandlet dine tænder.

Vi yder i samarbejde med klinikkens tandlæger gratis rådgivning i forbindelse med ansøgning af økonomisk tilskud fra kommunen til tandbehandlinger samt forsikringer.

 

 

 

Bliv henvist gratis til en billig og dygtig dansk tandlæge i dag på en af følgende måder: 

A) Ring eller SMS til os på:

B) Send en e-mail til mail@minus25.dk

C) Eller udfyld denne formular

Vilkår og betingelser accepteres ved afsendelse.

Har du yderligere spørgsmål om tandlæger i f.eks. Polen, Tjekkiet, Ungarn, Tyrkiet eller Thailand så kontakt gerne minus25.dk

i Hvilke af disse lande vil du få lavet din tænder for at spare penge?