Kan man selv udføre en tandblegning med et flot resultat hjemme?

Har du yderligere spørgsmål om billig tandblegning så kontakt gerne minus25.dk

Danmarks billigste tandblegning

minus25.dk kan henvise til Danmarks billigste tandblegning 100% gratis. Kontakt os i dag med henblik på en billig tandblegning. 

Nye regler sikrer kvaliteten 

Siden november 2012 har det kun være lovligt for tandlæger at udføre tandblegninger i Danmark. Det er heller ikke længere tilladt at sælge blegemidler i håndkøb, der indeholder mere end 0,1% brintoverilte. Det betyder reelt, at de blegemidler, der sælges i håndkøb eller på nettet, enten er ulovlige eller ikke virker, fordi koncentrationen af blegemiddel er minimal.

Hvis det skal være effektivt skal det udføres af en tandlæge - læs mere her. Ellers risikere du at købe produkter der enten ikke virker fordi indholdet af brintoverilte er for lavt (-0,1%) eller kan være forbundet med risiko fordi de indeholder mere end det tilladte.

Læs mere om tandblegninger og fup og fakta i Magasinet-Sundhed.

Sådan undgår du bivirkninger og får en sikker og billig tandblegning.

Tandblegning kan booste din selvtillid!

Hjemme tandblegning kort forklaret

Ved hjemme tandblegning forstås at foretage en tandblegning selv hjemme i stedet for at få en professionel til at gøre det på en tandklinik. Det apparatur der benyttes til tandblegning er som regel en bideskinne og noget blegegel - ved enkelte tandblegningsmetoder benyttes ligeledes en speciel lyslampe (laser). Produkterne er så simple at de i dag kan købes i en såkaldt gør-det-selv kit med en simpel vejledning. Der findes flere forskellige hjemme tandblegningsprodukter på markedet - nogle bedre end andre. 

Metoder og produkter til hjemmeblegning

Hjemme tandblegning er den mest moderne måde at blege tænder på. Takket være tandblegning producenterne er det blevet nemt, hurtigt og billigt at blege tænder selv - det kan tilmed gøres i eget hjem. Fidusen er at spare patienten den dyre timeløn tandlægen arbejder til da behandlingen alligevel er simpel nok til at kunne klare selv.

kun tandlægen må bruge blegemidler der indeholder 0,1% brintoverilte 

Ifølge Sundhedsstyrelsen er det kun tandlæger der må bruge de effektive blegemiddler. Tandblegeprodukter med over 0,1 % og max 6 % hydrogenperoxid må kun sælges til tandlæger og anvendes i forbindelse med tandblegning. Tandblegningen skal udføres af en tandlæge eller foregå under en tandlæges direkte opsyn. Patienten kan tage resten af produktet med hjem til videre behandling.

minus25.dk kan henvise til Danmarks billigste tandblegning 100% gratis. Kontakt os i dag med henblik på en billig tandblegning.

 

 

Bliv henvist gratis til en billig og dygtig dansk tandlæge i dag på en af følgende måder: 

A) Ring eller SMS til os på:

B) Send en e-mail til mail@minus25.dk

C) Eller udfyld denne formular

Vilkår og betingelser accepteres ved afsendelse.

Har du yderligere spørgsmål om billige tandblegninger så kontakt gerne minus25.dk