Er det gratis at blive behandlet på Tandlægehøjskolen i København?

minus25.dk har kontakt til billige tandlæger i Danmark - bliv henvist i dag. Vi hjælper også med at besvare hvorvidt du kan blive behandlet gratis på Tandlægehøjskolen i København.

Hvor ligger Tandlægehøjskolen i København?

Tandlægehøjskolen i København er at finde på:

Odontologisk Institut v. Københavns Universitet

Panum-Instituttet
Nørre Allé 20
2200 København N. 

Hjemmeside: odont.ku.dk

Patientindskrivning og forundersøgelser

På Tandlægeskolen i København åbnes der for patientindskrivning alle hverdage fra kl. 8-9. Der optages ikke mere end 40 nye patienter pr. dag til forundersøgelse. Der er ingen garanti for at blive forundersøgt samme dag som man indskrives. Patientindskrivningen kan lukke før tid i tilfælde af sygdom. Man skal møde op personligt til indskrivning og kan ikke ringe og bestille tid. Hele formiddagen går som regel med meget ventetid og få forundersøgelser. Man bliver undersøgt af en tandlæge og en gruppe studerende. Det foregår i Hovedmodtagelsen ved Reception 3 på Visitationsafsnittet (se kort). I nogle tilfælde skal der en røgtenfotografering til før du får at vide om du kan behandles på Tandlægehøjskolen i København. I så fald vil du blive henvist til Røgtenafdelingen. Hvis du er så heldig at blive indskrevet til en tandbehandling vil du modtage et brev med tid og behandlingsafdeling.

Fokus på den tandlægestuderendes behov

Efter en forundersøgelse vurderes det om dit tandproblem kan afhjælpes af en behandlingsform som de studerende har behov for at få trænet. Forholder det sig ikke sådan bliver du afvist. Man går uden om meget komplicerede og vanskelige behandlinger fx implantater. Som udgangspunkt tager Tandlægehøjskolen i København kun imodtandbehandling af tænder, mundhule, kæber og kæbeled. Behandlingen foregår ikke kun som en del af uddannelsen for tandlæger men også for tandplejere og klinikassistenter. Efter en forundersøgelse kommer du på en venteliste og derfra kan der gå op til et halvt år før du får din behandling. Det kan være at du skal besøge Tandlægeskolen i København flere gange selv når og hvis behandlingen er i gang, eftersom det typisk tager en studerende længere tid end en erfaren tandlæge. Det er desuden ikke muligt at blive optaget til behandling hvis der er tale om en omlavning da alle tandbehandlinger for den studerendes skyld skal laves fra grunden.

Det er ikke gratis

Selve behandlingen er gratis, men som patient skal man selv betale for materialeforbrug og laboratoriearbejde. Dvs. at regningen kommer til at lyde på ca. halvdelen af hvad det ville have kostet hos en almindelig tandlæge. Man får altid at vide hvad behandlingen vil koste inden en tandlægestuderende begynder og har dermed mulighed for at sige fra. 

BLIV HENVIST TIL EN BILLIG TANDLÆGE

Hvis du ikke er blandt de få heldig der kan blive behandler er der ikke andet for end at finde en almindelig tandlæge. Det kan minus25.dk hjælpe dig med da vi har de bedste kontakter. Bliv henvist til billige tandlægepriser allerede i dag ved at tage kontakt til os.

minus25.dk kan hjælpe dig med at finde en ærlig og billig tandlæge uden ventetid. Kontakt os i dag. 

Har du yderligere spørgsmål om Tandlægehøjskolen i København så kontakt dem direkte på: +45 3532 3590

Bliv henvist gratis til en billig og dygtig dansk tandlæge i dag på en af følgende måder: 

A) Ring eller SMS til os på:

B) Send en e-mail til mail@minus25.dk

C) Eller udfyld denne formular

Vilkår og betingelser accepteres ved afsendelse.

tandlægehøjskloen-københavn-gratis

Vi hjælper også med at besvare hvorvidt du kan blive behandlet gratis på Tandlægehøjskolen i København.

Kort over Tandlægehøjskolen i København

Klik for at se kort over Panum Instituttet